web analytics

Carina van Schwesterherz bevallen van dochter

Schwesterherz Vorige maand is Carina van de Duitse groep Schwesterherz bevallen van een dochter. Na een relatie van 13 jaar en een huwelijk van drie jaar is hun liefde bekroond op 7 november. In Oldenburg is Marijett Eleen geboren. Ze is helemaal gezond ter wereld gekomen.

Dat de ouders, Carina en Benjamin dolgelukkig zijn blijkt wel uit de tekst van het geboortekaartje: ‘De hemel stuurde ons in de armen, een klein meisje met heel veel charme’. Marijett Eleen was bij de geboorte 52 centimeter en woog 3720 gram. Niet alleen zijn de ouders helemaal gelukkig, ook de trotse tantes Maria en Anja zijn helemaal weg van hun nichtje.

image

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven