web analytics

Platina voor album Grundlsee van die Seer

Die Seer
De Oostenrijkse groep die Seer kan weer een succes bijschrijven: hun actuele album Grundlsee is meer als 20.000 keer verkocht in Oostenrijk, dat betekent een platina plaat. Dat is alweer de elfde keer dat de groep platina heeft gekregen voor een album.

Uit handen van Dietmar Lienbacher, de chef van Sony Music Oostenrijk hebben ze de platinaplaat gekregen in Gmunden tijdens een concert. Ze zegt: “Wij zijn trots en feliciteren de groep met dit succes. Deze uitreiking is een teken dat de band na al die jaren met hun muzikale en creatieve talent altijd meegaan met hun tijd.”

De Bandleider Alfred Jaklitsch zegt:”Voor ons is de uitreiking in Gmunden meer dan een symbolische daad, voor al die fans die ons al jaren trouw zijn. Deze erkenning is meer dan we ooit hebben durven dromen.”

Momenteel is die Seer bezig met hun Stad Tour en er worden al voorbereidingen getroffen voor de touw in 2013. Op 3 augustus is er ook weer een Seer Open Air in Grundlsee. Daar zijn Umberto Tozzi en Wolfgang Ambros de muzikale gasten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven