web analytics

Weihnachtsstress und Superhits van 23 december

ZDF

Wat zijn de 25 laatste voorbereidingen die er voor kerst moeten worden gedaan? En hoe kan je die het beste doen? Dat laten Andrea Kiewel en komiek Matze Knop zien op zondagochtend bij “Weihnachtsstress und Superhits” op de ZDF.

Samen gaan ze alle voorbereidingen nog treffen voor kerst en ondertussen komen de mooiste kerstliedjes en klassiekers voorbij zoals “Last Christmas van Wham! tot “Feliz Navidad” van Semino Rossi. Ze nodigen ook sterrenkok Kolja Kleeberg uit die een menu gaat klaarmaken. Natuurlijk moet ook de tafel goed gedekt worden.

Ondertussen komen er verschillende kerstliedjes voorbij van onder andere Robbie Williams en Nicole Kidman, Udo Jürgens, Chris Rea, den Ten Tenors, André Rieu en Boney M.

Uitzending: Zondag 23 december om 10:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven