web analytics

Mike van Oesch’s die Dritten treed op met vriendin Nadine

Oesch's die Dritten
Voor de allereerste keer is Mike Oesch, de bassist van Oesch’s die Dritten, te gast in een grote tv-show zonder zijn familie. Hij is op oudejaarsavond te gast bij Silverstadl van Andy Borg.

De 23-jarige Mike is niet alleen te gast, hij is er met zijn vriendin, de zangeres Nadine Eichenberger die zal optreden. Ook zij heeft te maken met de schlagerwereld. Haar stiefvader is Roland Eberhart, de zanger van de Calimeros. Hij is al negen jaar met haar moeder samen. Dat ze te gast zijn is een geschenk van Andy Borg. Vijf jaar geleden hebben Mike en Nadine elkaar bij Silversterstadl leren kennen en een paar dagen later sprong de vonk echt over.

“We hebben goede herinneringen aan Oberwart. Daar is ons geluk begonnen en mijn liefde voor Nadine is nog net zo groot als toen.” zegt Mike Oesch. In januari 2013 zal het koppel van elkaar gescheiden worden. Nadine gaat voor drie maanden naar de Verenigde Staten toe en zolang zijn ze nog nooit van elkaar gescheiden geweest.

Nadine gaat in Miami naar een school voor haar talen en neemt ze zangles terwijl in die periode Mike met zijn familie als Oesch’s die Dritten op tournee gaat. “Ik weet dat onze liefde dat zal overleven” zegt Nadine Eichenberger, “Ik hou van Mike, ik hou helemaal van hem, niet alleen van zijn gespierde lichaam. Ik weet zeker dat we ooit zullen trouwen.” Het liefdespaar is op 31 december 2012 te zien op de ARD bij Silvesterstadl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven