web analytics

José Carreras Gala 2012 van 13 december

ARD

Op 13 december vind alweer het achttiende editie van het José Carreras Gala plaats en de ARD zend het uit. José Carreras presenteert het gala samen met Kim Fisher.

Al achttien jaar wordt er door middel van een gala geld ingezameld, de teller staat inmiddels al op 100 miljoen. Het doel van de opbrengst is om leukemie te genezen. Dat is ook de ziekte waar José Carreras 25 jaar geleden aan heeft geleden.

Tijdens het gala zijn er verschillende nationale en internationale artiesten uit de klassieke, crossover en pophoek hebben hun medewerking toegezegt. Artiesten zoals David Garrett, Chris de Burgh, de groep Adoro, de Duits-Ghanese zangeres Ivy Quainoo en Andrea Berg.

Uitzending: Donderdag 13 december om 20:15 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven