web analytics

Schöne Bescherung 2012 van 16 december

WDR
Op de derde adventszondag staat het presentatieduo Susanne Wiesel en Thomas Aydintan voor Schöne Bescherung op de kerstmarkt op historische markt in Krefeld-Uerdingen. Twee weken geleden kwam daar zelfs nog Sinterklaas aan via de nabijgelegen Rijn.

Als muzikale gast komt Loona, geboren in Nederland en ondertussen al een topact die internationaal bekend is. “Hijo de la Luna” is een perfect nummer om ten gehore te brengen op een kerstmarkt. Ook te gast zijn de vijf jongens van Adoro. Zij zullen de klassieke kerstliedjes in een bijzondere bezetting zingen.

Ook te gast is Laura Wilde, die in 2011 echt doorbrak. Hoe het weer er uit zal zien weet nog niemand, maar wel is zeker dat ze het nummer “Leise rieselt der Schnee” zal zingen.

Het nummer “Hänsel und Gretel” van Engelbert Humperdink is een kerstklassieker bij de Duitse Opera. De Oper Krefeld komt langs en geven hun versie ten gehoren.  Een andere klassieker tijdens de kerstperiode is “Ave Maria“, dit zingt Irena met haar Regenbogenkids.

Uitzending: Zondag 16 december om 17:00 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven