web analytics

Die Amigos hebben goud voor hun kerstalbum

Die Amigos

Het lijkt wel of het succes van die Amigos geen grenzen kent. Na enkele weken is hun nieuwe kerstalbum “Weihnachten mit den Amigos” al goud geworden in Oostenrijk.

De broers Bernd en Karl-Heinz hebben de gouden plaat uit handen van Jürgen Drews gekregen. Het kerstalbum heeft het in de hitlijsten ook goed gedaan. In Oostenrijk hebben ze zelfs de top tien gehaald: plek acht. In Zwitserland heeft het op 53 gestaan en ook in Duitsland kwam het album van niets op vijftien binnen.

Vanaf 9 december is hun agenda met optredens leeg, maar vanaf januari 2013 begint er een drukke tijd met hun ‘Bis ans Ende der Welt‘-tour. Ze komen volgend jaar maarliefst twee keer naar Nederland. Op 13 februari 2013 in Groningen in de Martiniplaza en op 2 oktober 2013 in Doetinchem in Schouwburg Amphion.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven