web analytics

Helene Fischer en Für einen Tag – Live

Helene Fischer
In zo’n zeven jaar heeft Helene Fischer al verschillende successen gehad en werd ze overladen met verschillende prijzen. Nu is het tijd voor een ander hoogtepunt: haar concert van 2012; “Für einen Tag – Live” is verschenen op dvd en blu-ray, maar ook als dubbelalbum.

Ruim 350.000 bezoekers hebben Helene Fischer bij haar vijftig concerten in zeven landen gezien en zich laten verrassen door de productie van het concert. Het podium is gebouwd door het bedrijf die dat ook doet voor U2 en Madonna en speelde er muzikanten die ook met Tom Jones hebben gespeeld. Op het podium staan dansers die Helene zelf in Los Angeles heeft uitgekozen.

Met veel plezier en zonder enkele moeite weet Helene Fischer profesioneel en natuurlijk een show weg te geven dat de fans nog lang zullen herinneren. Natuurlijk zingt ze haar grote hits van haar actuele album ( Phänomen en Nur wer den Wahnsinn liebt)  en oudere favorieten (Hundert Prozent en Und morgen früh küss‘ ich dich wach) . Maar ze verschijnt ook als Bond-Girl op het podium (Golden Eye), zingt ze ook wat nummers uit de musicalfilm Grease: onder andere You’re The One That I Want  en We Go Together. Maar ze zingt ook het winnende songfestival nummer

Helene Fischer met Für einen Tag – Live is beschikbaar als DVD, Blu-ray en als dubbelalbum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven