web analytics

Semino Rossi heeft platina voor Augenblicke

Semino Rossi Het is een vervroegd kerstgeschenk voor Semino Rossi, in München heeft hij een platina plaat gekregen voor zijn album Augenblicke. Dat betekend dat er meer als 200.000 platen over de Duitse toonbank zijn gegaan.

Het is niet de eerste keer dat Semino Rossi platina heeft gekregen, vorig jaar kreeg hij deze ookal. Jörg Hellwig van platenmaatschappij KOCH zegt:”Semino Rossi hoort bij de artiesten van Koch die al meer dan tien jaar succesvol aan elkaar zijn verbonden en door ons is ontdekt, verder ontwikkeld wat tot een groot succes is geworden.”

Semino Rossi zit ondertussen niet stil, hij is al druk bezig met zijn volgende album dat in het voorjaar van 2013 uitkomen. Jörg Hellwig zegt daarover:”Wij verheugen ons ook op het nieuwe album, geproduceerd door Dieter Bohlen. Het is weer een mijlpaal in de carrière van Semino Rossi. Van wat ik er al van heb gehoord ben ik zeer enthousiast.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven