web analytics

Mein allerschönstes Weihnachtslied van 24 december 2012

ZDF
Het gaat om de favoriete kerstliedjes bij Andrea Kiewel op kerstavond. Ze ontvangt bij “Mein allerschönstes Weihnachtslied” verschillende gasten uit de sport, show en entertainmentwereld die persoonlijke verhalen vertellen. Ook zeggen ze wat hun favoriete kerstliedje is die daarna wordt uitgezonden. Het is een uitzending met mooie romantische herinneringen en met kerstverrassingen en waarbij de kerstliedjes van Stille Nacht tot White Christmas voorbij komen.

De Muzikale gasten zijn de groep Adoro, schlagerster Michelle, sopraan Deborah Sasson en tenoor Johannes Kalpers met de Liburger Domsingknaben. Ook is er een zingende kerstboom. Tien meter breed en acht meter hoog bied deze kerstboom plaats voor vijftig zangers en zangeressen van het Duits-Amerikaanse koor uit Frankfurt.

Uitzending: Maandag 24 december om 19:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven