web analytics

Helene Fischer op 1 januari 2013 in Traumschiff

Helene Fischer
Op 1 januari 2013 maakt Helene Fischer haar televisie-acteerdebuut in de Duits-Oostenrijkse serie Traumschiff. Ze is te zien als reisleidster Franziska Stein.

In de aflevering van 1 januari is het schip in Puerto Rico. Kapitein Paulsen (gespeeld door Siegfried Rauch) en Chefstewardess Beatrice (Heide Keller) hebben daar geen vakantie, want Franziska zorgt voor veel kopzorgen voor de crew.

De rol van Franziska wordt omgescreven als open en eerlijk, flexibel zoals een reisleidster hoort te zijn, maar soms is ze ook brutaal. Het valt haar bijzonder zwaar om overal op tijd te zijn. Ze is zeer sociaal en helpt iedereen die hulp nodig heeft. Al zijn haar oplossingen niet al te best. Daarom moeten Kapitein Paulsen en Beatrice Franziska helpen om hun problemen in de hand te houden.

De aflevering Puerto Rico van das Traumschiff is op 1 januari om 20:15 op ZDF te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven