web analytics

Andy Borg heeft goud voor Blauer Horizont

Andy Borg
Tijdens de uitzending “Die schönste Weihnachts-hits” gepresenteert door Carmen Nebel werd Andy Borg door haar verrast. Hij kreeg een gouden plaat voor zijn actuele album Blauer Horizont.

Na zijn optreden in de goeden-doelenshow met kersthits speelde Carmen Nebel een klein beetje voor Sinterklaas. Ze gaf een overdonderde Andy Borg een gouden plaat die het heel bijzonder vond dat hij na dertig jaar zanger te zijn alweer een gouden plaat krijgt. Verder kon hij niet meer uitbrengen als een dankjewel naar zijn fans. Het album Blauer Horizont kwam in mei uit en bevat de hit “Als sie noch Anna hiess“, een nummer wat Andy ook al in 1988 had opgenomen, maar nadat hij het in Musikantenstadl had gezongen op aanraden van zijn vrouw zo populair werd dat hij het opnieuw heeft opgenomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven