web analytics

Angelika Milster brengt na vijf jaar weer album uit

Angelika Milster
In 2008 bracht Schlager- en musicalster Angelika Milster haar laatste album “Ich sage Ja” uit. Na vijf jaar komt ze in februari 2013 met een nieuw album. Het heeft de titel “Du hast mir Glück gebracht” gekregen.

Het nieuwe album komt uit op het nieuwe platenlabel Telamo, waar al verschillende artiesten hebben getekent zoals Nicole, Stefanie Hertel, Michael Hirte en Anna-Maria Zimmermann. De verwachting voor het nieuwe album is na vijf jaar erg groot, maar de fans weten inmiddels wat ze van Angelika Milster kunnen verwachten. Ze heeft bij de productie van het album hulp gekregen van Tobias Reitz, een succesvolle tekstschrijver die al voor verschillende artiesten heeft gewerkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven