web analytics

Relatie Petra Frey en Gregor Glanz is over

Petra Frey

Het oorspronkelijke plan was dat Petra Frey en Gregor Glanz deze herfst in het huwelijk zouden treden maar door de zege van Petra Frey bij de danswedstrijd Dancing Stars werd de bruiloft een jaar uitgesteld. Nu blijkt dat van uitstel afstel komt, want de relatie is voorbij.

Na zeven jaar een paar te zijn geweest zijn ze nu al een maand uit elkaar. Gregor Glanz zegt daarover:”We zijn nu een maand uit elkaar, en iedereen die weet hoe een verse scheiding voelt weet dat je in deze fase nog niet kan zeggen waarom en hoezo. Onze gevoelens voor elkaar zijn veranderd en nu willen we uitzoeken waarom dit zo is.”

Hij gaat verder:”We hadden bijna geen tijd voor elkaar, we hebben elkaar verloren en zijn nu op een punt waar we alles in perspectief moeten zetten.” Het is dus maar de vraag of deze breuk definitief is of ze elkaar toch nog weten te vinden. De tijd zal het leren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven