web analytics

Helene Fischer en Andreas Gabalier zingen duet

Helene Fischer

Bij de ECHO’s van dit jaar waren ze de grote winnaars: Helene Fischer en Andreas Gabalier. Nu heeft de laatste in een televisieinterview verklapt dat hij een duet met Helene Fischer gaat zingen.

Op de eerste kerstdag zal Helene Fischer weer een show presenteren op de ARD. In deze show is ook Andreas Gabalier te gast en nu is er dus ook een duet geplant. In het interview bleek dat Andreas een grote fan is van de Amerikaanse Countryzanger Jonny Cash. In die hoek moeten we dus ook het duet gaan zoeken. Waarschijnlijk zal het gaan om het nummer “Jackson” dat Cash zong met zijn vrouw June Carter.

Hoe ze het aanpakken om dit nummer te zingen, of misschien kiezen ze wel een heel ander nummer dat kan natuurlijk ook. Het enige wat echt vaststaat is dat het resultaat te zien is op eerste kerstdag om 20:15 op ARD.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven