web analytics

Nockalm Quintett en hun kerstalbum Ein Weihnachtslied, das dir gehört

Nockalm Quintett
Na negen jaar brengt het Nockalm Quintett weer een kerstalbum uit. Het bijzondere aan dit album is dat het niet alleen voor en tijdens de kerst kan worden gedraaid, maar de hele winter.

De band had het idee om hun jubileumjaar feestelijk af te sluiten door dit kerstalbum, “ Ein Weihnachtslied, das dir gehört“, uit te brengen. Op dit album staan niet de bekende kerstliedjes, maar zestien gloednieuwe liedjes. Het titelnummer “Ein Weihnachtslied, das dir gehört” is een symphatiek nummer, een persoonlijk geschenk om mensen gelukkig te maken. Een cadeau wat niet met geld te koop is, heeft een bijzondere waarde.

Aan de andere kant is er het nummer “Am Weihnachtsabend fehlst du mir” wat over een treurig, maar vaak zeer realistisch verhaal over mensen die kerst alleen doorbrengen, als de liefde al weg is maar het hart het afscheid nog niet heeft verwerkt. Een nummer dat perfect voor een kerstfeestje is “Wer sagt denn, dass der Weihnachtsmann ein Mann ist” dat nummer heeft de echte Nockalm-sound. Bij het nummer “Weihnachten bleibt” krijgen ze de hulp van Quartett Almrose uit Radenthein. Het is een zeer authentieke ballade geworden.

Het album “Ein Weihnachtslied, das dir gehört” is 16 november 2012 verschenen.

Beluister hier Nockalm Quintett met Ein Weihnachtslied, das dir gehört:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven