web analytics

Die Seer en Seensucht noch Grundlsee

Die Seer
De groep Die Seer heeft een nieuwe single uitgebracht, “Seensucht noch Grundlsee” wat ook de titelsong is van hun huidige album “Grundlsee“.

Er is natuurlijk ook een band tussen de Grundlsee en Die Seer. Zo vind daar de jaarlijkse Open-Air plaats. De eerste open air was een Winterse sneeuwfeest waar de groep op een aanhanger hebben opgetreden met een paar mensen op ski’s die zich warm hebben gedanst. Nu gaat het er iets anders aan toe en vind de volgende open air ook in de zomer plaats: op 3 augustus.

Het nummer “Seensucht noch Grundlsee” laat de ervaringen van de band zien en ook de persoonlijke kant van de liedjesschrijvers. Het is een verhaal geworden met harmoniën die we van Die Seer gewend zijn wat tot een liefdesverklaring voor het meer is geworden. Het nummer staat ook op het speciale album “Grundlsee Winteredition” met zestien nummers en vier bonusnummers en een bonus-cd met nog eens zes nummers. Daarop staan kerstnummers die nog nooit op cd zijn verschenen.

Beluister Die Seer met Seensucht noch Grundlsee:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven