web analytics

Mario Wolf van Mario & Christoph had hartinfarct

Mario & Christoph
Mario Wolf van het duo Mario & Christoph, van het voormalige Alpentrio Trio heeft afgelopen dinsdagmorgen een hartinfarct gehad. Het gebeurde thuis en zijn vrouw Michaela schoot hem meteen ter hulp.

Mario ging mer de ambulance naar het ziekenhuis en daar kreeg hij een stand om de bloedvaten open te houden. Diezelfde avond voelde hij zich al beter en was al bezig om toekomstplannen te maken. De artsen zien dat heel anders, hij moet acht tot tien dagen in het ziekenhuis blijven en absolute rust houden. De optredens van het komende weekeinde worden dus afgezegt.

Voor Mario zelf is het ook een schok, hun nieuwe single “Immer und ewig – Du” werd veel op de radio gedraaid en hij keek uit naar het einde van de maand. Daar stonden opnames geplant en die zijn verschoven naar een later tijdstip. Als de genezing voorspoedig en zonder complicaties verloopt is de prognose dat Mario vanaf het einde van november weer op het podium staat. De kerstconcerten in december komen niet in gevaar. Vooral Mario had zich op deze concerten verheugd en als hij de komende tijd een brave patiënt is dan kan deze concertreekt zeker doorgaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven