web analytics

Kastelruther Spatzen reageren op oude producent

Kastelruther Spatzen
Gisteren werden de Kastelruther Spatzen door hun voormalige producent en opnameleideer Walter Widemair er van beschuldigt dat ze bij de opnames van hun album geen instrument zelf inspelen. Nu komt de groep met een verklaring in de vorm van een persbericht.

De opnames van een nieuw album van de  Kastelruther Spatzen wordt er gekozen voor een hoge kwaliteit van de productie van het album. Er wordt met technici en producenten gewerkt en net zoals bij elke professionele productie wordt er ook gebruik gemaakt van studiomuzikanten. Dit gebeurd in elk genre van de muziek en dat is ook wat het beroep van studiomuzikant inhoud.

De meewerkende artiesten worden altijd in het cd-boekje genoemd en kunnen daar worden teruggelezen. In het belang van alle betrokkenen werden de nummers met de hoogste kwaliteit opgenomen, iets wat Walter Widemair in zijn functie ook altijd nastreefde.

Hij heeft in de afgelopen jaren enorm van het succes van de Kastelruther Spatzen geprofiteert, doordaat er op de albums altijd meerdere liedjes door hem werden gecomponeerd. Dat deze vertrouwensband nu wordt bereikt om promotie voor zijn te verschijnen boek te maken is beschamend.

De Kastelruther Spatzen hebben bij meer dan 3000 concerten voor een miljoenenpubliek bewezen dat elke toon live gespeeld wordt en dat het bovengemiddelde muzikanten zijn die hun beroep met grote toewijding uit oefenen. Zanger Norbert Rier voegt daar aan toe:”Er komen op je pad altijd mensen die de Kastelruther Spatzen willen schaden en dat is voor ons een persoonlijke teleurstelling.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven