web analytics

Amigos komen met “Weihnachten mit den Amigos”

Die Amigos
Afgelopen vrijdag is er een nieuw kerstalbum verschenen van Die Amigos dat de titel “Weihnachten mit den Amigos” heeft gekregen. Met een speciale kerstgroet luiden ze het album in:”Lieve Amigo-fans, wij wensen jullie een vrolijk en gezegent kerstfeest en wij bedanken jullie voor die lange vriendschap. Een vriend komt altijd als andere gaan. Veel plezier met deze liederen tijdens de kerst, dat wensen wij jullie uit ons hart! Die Amigos.”

Op het album staan nummers over het kerstfeest maar ook het samenzijn met familie en vrienden. Met nummers als “In der Heiligen Nacht” en “Ein Weihnachtsmärchen” wordt het kerstgevoel al flink opgevoerd. Andere nummers zijn “Ein kleiner Sonnenschein“, “Ach Engel lesen Briefe” en “An Wiehnachten bin ich zu Haus“, deze vertellen de persoonlijke verhalen van familievaders Bernd en Karl-Heinz.

“Deze kersliedjes zijn voor onze families en onze fans opgedragen.”, verklaren die Amigos, “Aan hen zijn wij het verplicht. Maar ook aan onszelf. Wij willen ook verder met muziek maken waar wij ons goed bij voelen en niet de muziek dat sommige mensen liever van ons horen. Sommige liedjes brengt ons in dromenland en andere nummers brengen de realiteit naar voren.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven