web analytics

Roland Kaiser op 1 met Dankeschön

Roland Kaiser
Afgelopen september werd Roland Kaiser gevraagd of hij een benefietsingle wilde opnemen voor de Duitse kankerbestrijding. Dat is een goede keus geweest, want het nummer staat nu zelfs op de eerste plek van de Duitse Airplay-Charts.

Het idee van het nummer kwam van de makers van het programma “Wilkommen bei Carmen Nebel“. Eens in het jaar maakt Carmen Nebel een aflevering waarin ze geld inzameld voor het goede doel. Deze keer kwamen ze op het idee om een befenietsingle te maken, in drie uitvoeringen zodat het publiek kon kiezen welke het zou worden. De opbrengsten van het nummer gaan geheel naar de Duitse kankerbestrijding.

Roland Kaiser is ook zeer blij met dit bericht.”Ik vind het mooi dat er zulke ideeën kunnen ontstaan. En als je als artiest daar een steentje aan kan bijdragen is het nog beter. Het is ook voor het eerst sinds jaren dat ik met een nummer op de eerste plek sta en het is nog mooier dat het een single is voor het goede doel.”

Bekijk hier Roland Kaiser en Dankeschön:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven