web analytics

Henk van Daam wil doorbreken in Duitsland

Henk van Daam
De Nederlander Henk van Daam staat op het punt om ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland door te breken. Hij heeft een platencontract bij Mandrola Music waar zijn eerste Duitse single “Lass uns beide nochmal träumen” uitkomt in de herfst van 2012.

In Nederland geniet hij al van enig succes, maar daar kennen we hem met de naam Henk Damen. Hij begon zijn carrière als voetballer bij FC Den Bosch, maar naast een sportcarrière ambieerde hij toch een zangcarrière. Hij heeft ondertussen al drie albums in de hitlijsten gehad. De drievoudige vader woont in Oss en leeft met zijn gezin op een woonwagenkamp waar hij geboren is en altijd mee verbonden is gebleven.

Nu is hij bezig met een hele andere uitdaging: het debuteren als schlagerzanger in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Iets wat hij met spanning en vreugde tegemoed ziet. Optredens en studiobezoeken staan nog op stapel. Zoals hij zelf zegt:”Er is in Duitsland nog zoveel om te ontdekken! Tot nu toe heb ik alleen nog maar positieve ervaringen en werd ik overal hartelijk ontvangen.”

Een videoclip voor de eerste single is in productie en zal gelijktijdig met het nummer verschijnen. “Lass uns beide nochmal träumen” is te koop via iTunes, Amazon en te beluisteren via Spotify.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven