web analytics

Semino Rossi komt naar Nederland en België

Semino Rossi De populaire zanger Semino Rossi heeft nog maar net zijn Augenblicke-tour achter de rug, toch staat er al een geheel nieuwe tour gepland. En natuurlijk bezoekt hij ook België en Nederland.

In de herfst van 2013 gaat hij met de tour “Semino Rossi – Das Konzertereignis” langs vijf verschillende landen. Op 2 november 2013 begint de concertreeks in het Duitse Deggendorf. Voor dit concert heeft Semino Rossi een persoonlijk programma samengesteld. Natuurlijk zingt hij ook zijn bekende liedjes, maar hij zingt hij ook zijn gloednieuwe nummers van zijn nieuwe album dat in het voorjaar van 2013 uitkomt, want op dit moment is Semino druk bezig in de studio.

Op 1 december 2013 komt Semino Rossi naar België, in de Ethias Arena in Hasselt.
Een paar maanden later, op 3 april 2014 bezoekt Semino Rossi Nederland, in de IJsselhallen in Zwolle.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven