web analytics

Olaf heeft goud voor Tausend rote Rosen

Olaf Malolepski

Uit handen van Florian SIlbereisen heeft Olaf Malolepski in het programma Herbstfest der Überraschungen en gouden plaat ontvangen voor zijn eerste solo-album “Tausend rote Rosen“. Dat betekent dat er van dit album in Duitsland meer dan 100.000 keer verkocht is.

Dit kwam als een totale verrassing voor Olaf, hij had nooit van zijn leven gedacht dat hij voor zijn allereerste solo-album een gouden plaat zou krijgen na al het succes van veertig jaren Die Flippers. Hij bedankte het productieteam achter het album en natuurlijk ook de fans die hem trouw zijn gebleven.

Daarna presenteerde hij een nieuw nummer,”Mein lied für euch“, van zijn nieuwe album Wenn der Anker fällt dat gisteren is uitgekomen. Op 1 november begint zijn tour door Duitsland waar hij samen met zijn dochter Pia Malo zingt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven