web analytics

Florian Silbereisen en Das große Jubiläumsalbum

Florian Silbereisen
Florian Silbereisen viert zijn 20-jarig jubileum, niet gek voor iemand van 31. Om dat te vieren heeft de platenmaatschappij Koch Universal zijn grote hits en een aantal nummers die nog nooit op cd zijn verschenen samen op een dubbelalbum gezet: “Das große Jubiläumsalbum“.

Op dit album staan maarliefst veertig nummers die een goed overzicht geven van de twintig jaar dat Florian Silbereisen al op het podium staat. Zo staan zijn bekende nummer “Links a Madl, rechts a Madl” er op, net als “Kein Party ohne uns” en “A bisserl was geht immer“. Maar ook staan er nummers op die Florian heeft gezongen in zijn televisieprogramma’s zoals “Muatta” en “Wenn nichts mehr hilft“.

Het album Das große Jubiläusalbum van Florian Silbereisen is vanaf 12 oktober verkrijgbaar.

Bekijk hier Florian Silbereisen met A bisserl was geht immer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven