web analytics

Florian Silbereisen schokt Andreas Gabalier

Andreas Gabalier

Afgelopen zaterdag presenteerde Florian Silbereisen weer het Herbstfest der überraschungen. Daarin was ook een wereldrecord te zien: een stuntman liep voor het ogen van het publiek 153 meter terwijl hij in brand stond.

Voor de Volksmuziek-ster Andreas Gabalier, die niet lang daarvoor had opgetreden kwam dat als een schok. Hij kon zichzelf er niet toe zetten om naar de wereldrecordpoging te kijken en moest dan ook wegkijken. Op deze manier, lopen terwijl je in brand staat, was zijn vader overleden.

Vijf jaar geleden heeft zijn vader, Wilhelm, zichzelf met benzine overgoten en liep brandend om het huis en viel daarna in elkaar. Een jaar later deed zijn zus, Elisabeth, precies hetzelfde omdat ze de dood van haar vader niet kon verwerken. Beide keren heeft Andreas het zien gebeuren.

Bij de makers van het programma was van deze pijnlijke familiegeschiedenis niets bekend, ook Florian Silbereisen wist niets van dit verleden, maar het blijft pijnlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven