web analytics

Olaf en zijn tweede album Wenn der Anker fällt

Olaf Malolepski
Vorig jaar bracht de oud-Flipper Olaf Malolepski met zijn eerste solo-album “Tausend rote Rosen” een van de best verkopende schlageralbums van het jaar uit, Het is dus de hoogste tijd voor het tweede album.

Dat tweede album heet “Wenn der Anker fällt” en is te koop vanaf 12 oktober. Ook op dit album laat hij weer blijken dat hij zich als een vis in het water voelt in het schlagergenre en weet wat zijn fans van hem willen. Met het album “Wenn der Anker fällt” neemt hij ons mee aan dek van een schip rond de wereld. Zo gaat hij van Latijns-Amerika (met het nummer Alegria) naar de Franse kust (met het nummer C’est la vie). Daar op de verlaten stranden telt de saamhorigheid met het nummer Komm doch mit auf meine Insel.

Maar ook zijn er op dit album genoeg liefdesverklaringen te horen, waar de liedjes charmant en oprecht zijn zoals bij “Du tust mir gut” en “Eine Sekunde – tausend Gefühle“. Verder staat er op dit album ook een duet met zijn dochter Pia Malo, het nummer heet Wie weit fliegen die Träume. Ook staat er op het album een nummer speciaal voor zijn fans, “Mein Lied für euch“, dat nummer wordt de vaste afsluiter van zijn concertreeks die hij in november gaat geven.

Beluister hier Olaf Malolepski met Wenn der Anker fällt:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven