web analytics

Helene Fischer keert terug met ARD-kerstshow

Helene Fischer

Vorig jaar mocht Helene Fischer haar eigen televisieshow op eerste kerstdag presenteren op de ARD. Dit was voor haar de eerste keer, maar dit jaar mag ze dit nog een keer doen. De omroep heeft besloten om wederom op Eerste Kerstdag, 25 december, een uitzending van de Helene Fischer Show te geven.

De voorverkoop is inmiddels begonnen voor de opname op 18 december, waar de de kijker wordt getrakteerd op een verbluffende show met waaronder een acrobatiek-act en een dansensemble. Nationale en internationale sterren zullen hun eigen nummers zingen en ook zal Helene Fischer een duet zingen.

Ook is er bekend welke artiesten nu al bevestigt zijn. Zo komen onder andere  David Garrett, Unheilig, de Harlem Gospel Singers, Andreas Gabalier, de groep Santiano, het Filmorchester Babelsberg en Nino de Angelo.

1 gedachte over “Helene Fischer keert terug met ARD-kerstshow”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven