web analytics

Olaf Berger herstelt na zijn operatie

Olaf Berger

Bij zanger Olaf Berger is onlangs een tumor ontdekt bij zijn oorspeekselklier, nadat hij een operatie is ondergaan is hij nu bezig met herstellen.

De laatste dagen moest Olaf Berger alle optredens afzeggen om zijn operatie te ondergaan. Fans vreesten dan ook het ergste, maar een bericht op facebook van Olaf Berger maakte alles duidelijk. De operatie is goed gegaan en hij is nu bezig met zijn herstel. Hij bedankt alle fans voor het duimen draaien en de vele goedde wensen die hij heeft gekregen. Dit heeft hem veel kracht en steun gegeven.

Ook het team van het Universiteitskliniek in Dresden hebben hun uiterste best gedaan. Nu zit er voor Olaf Berger niets anders op dan zijn mond dichthouden en alles rustig aan doen, iets wat hem zwaar valt. Maar hij had steun van zijn dochter, die al die tijd aan zijn bed heeft gezeten. Hij hoopt erop dat hij al zijn fans bij toekomstige optredens weer kan zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven