web analytics

Cappucino-zanger had spoedoperatie

Cappuccinos

Zanger Robert Kaufmann van de groep die Cappuccinos heeft met een gevaarlijke blinde darmperforatie in het ziekenhuis gelegen. Naar het blijkt heeft hij drie dagen lang de pijn verbeten.

Dat de darmperforatie levensbedreigend was vertelt de zus van Robert tegenover het dagblad Bild.”Robert zijn blinde darm was gebarsten. Volgens de arts was hij als er geen ingreep had plaatsgevonden binnen een uur gestorven.” Ook zijn collega’s van die Cappuccinos waren geschokt en wensten hem via hun facebookpagina beterschap.”Wij wensen Robert veel beterschap en hopen weer snel met hem te rocken.”

Afgelopen zondag is hij ontslagen uit het ziekenhuis en gaat het goed met hem. Al moet hij nog wel veel rusten, maar de vele berichten van fans hebben hem goed gedaan.

Robert heeft nog even de tijd om te rusten, want op 12 oktober gaan de optredens weer verder. Met als hoogtepunt toch wel een concert in Nederland, in Lobith op 8 december. Daar geven die Cappuccinos voor het eerst in Nederland een 2 en een half uur durend concert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven