web analytics

Kastelruther Spatzen hebben succes met Leben und leben lassen

Kastelruther Spatzen
De volksmuziekgroep Kastelruther Spatzen hebben met hun nieuwe album “Leben und leben lassen” veel succes in de hitlijsten van de Duitstalige landen.

Het nieuwe album wist in Oostenrijk zelfs de eerste plaats te behalen. In Duitsland kwam het album tot plek 7 en in Zwitserland stond het op de zesde plek. Net als bij al hun vorige nummers hebben de Kastelruther Spatzen vaak een boodschap in hun nummers zitten. Dit hebben ze ook gedaan met de gelijknamige titel van het album, “Leben und leben lassen“, wat oproept tot meer menselijkheid en tolerantie. Daarnaast komt er op het album ook de thema’s Liefde, vriendschap en familie voorbij.

Het album is het bewijs dat na 29 jaar de Kastelruther Spatzen nogsteeds een zeer populaire groep is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven