web analytics

Michael Wendler verliest rechtzaak om fancafé

Michael Wendler
Het recht heeft gesproken en Michael Wendler is in het ongelijk gesteld met de rechtzaak tussen hem en twee fans die een Michael Wendler-café wilde beginnen op Mallorca.

Moeder Sylvia en dochter Nadine Simbeck hadden het idee om op Mallorca een Michael Wendler-fancafé te openen. De 40-jarige zanger hoorde van dit idee en ging met hen om de tafel zitten en ze kwamen tot een voorlopig akkoord. Moeder en dochter moesten een voorschot betalen van 100,000 euro.

Nadat de twee hun eerst termijn van het bedrag, zo’n 40.000 euro, hadden betaald kwam er een kink in de kabel. De twee mochten geen merchandise verkopen in hun fancafé en het café mocht ook zijn naam niet dragen. Michael Wendler en zijn management maakte duidelijk dat hij nooit het recht van de merchandise heeft overgedragen en dit nooit ter sprake is gekomen tijdens de onderhandelingen.

Door dit bericht wilde moeder en dochter hun geld terug en weigerde om de resterende termijnen nog te betalen. Michael Wendler aan de andere kant wilde daar niets van weten en wilde de overige 60.000 euro zien.  Moeder en dochter waren het er daar niet mee eens en stapte naar de rechter.

De rechter heeft gesproken dat Michael Wendler het betaalde bedrag moet terugbetalen en dat hij geen geld ontvangt van moeder en dochter. Het voorlopige akkoord is ongeldig verklaard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven