web analytics

Heino en Sigrid & Marina krijgen stier-prijs

Heino
Zanger Heino kan weer een prijs toevoegen aan zijn prijzenkast. Hij heeft de “Goldene Stier” gekregen. Deze prijs werd uitgereikt in Salzburg en wordt gegeven aan prominenten die een beetje humor in het leven brengen en niet alleen maar bittere ernst zien.

De jury heeft hem bedankt dat hij tijdens de gang van alledag de humor voorop stelt en niet alle ernst. Met zijn goede humeur en vreugde nam hij de prijs in ontvangst. “Ik voel me zeer geëerd, het is de 40e keer dat de prijs wordt uitgereikt, dat maakt deze uitreiking nog waardevoller.”

Ook werd er nog een Porseleinen Stier uitgereikt en die werd gewonnen door het volksmuziekduo Sigrid & Marina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven