web analytics

Andreas Gabalier komt met DVD VolksRock’n’Roller Live

Andreas Gabalier

Andreas Gabalier is een Volks-Rock’n’Roller. Hij staat op het podium en in de zaal staan er duizende fans te schreeuwen. Hij is de succesvolste Oostenrijker op dit moment, zijn drie albums staan nogsteeds in de Oostenrijkse hitlijst en zijn hit “I sing a Liad für di” wordt nogsteeds overal gedraaid. Hoogste tijd dus om een dvd op de markt te brengen.

Bij het afscheidsconcert van zijn huidige tour met band in de Wiener Stadthalle weet Andreas Gabalier het publiek, zo’n 12.600 man, op de banken te krijgen. Daar zingt hij al zijn bekende hits zoals VolksRock’n’Roller, het nummer Auf der Alm, Kleiner Schmetterling, Sie, Der Frühwirth, Sweet little Rehlein en natuurlijk “I sing a Liad für di“.

Op de dvd staat ook nog bonusmateriaal, zo kunnen de fans via een AndyCam Andreas volgen in zijn hotelkamer op weg naar een optreden. Ook is er een filmpje over de begeleidingband. Daarnaast zijn er interviews met zijn manager Klaus Bartelmuss en producent Mathias Roska.

De DVD Andreas Gabalier – VolksRock’n’Roller Live verschijnt op 12 oktober. Dan verschijnt er ook een dubbelalbum van dit concert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven