web analytics

Ute Freudenberg en verzamelalbum Jugendliebe

Ute FreudenbergDe carrière van Ute Freudenberg is al veertig jaar bezig en om dit jubileum te vieren hebben de fans 37 favoriete nummers uit haar ouvre gekozen. Deze nummers staan op de dubbelcd “Jugendliebe“.

Natuurlijk staan op dit album het nummer “Jugendliebe“, het duet “Auf den Dächern von Berlin” met Christian Lais en haar actuele single “Wilkommen im Leben“. Ute is na veertig jaar op de buhne nogsteeds vol energie, want in 2012 was ze bezig met een tour, een studioalbum en kreeg ze een ECHO-nominatie. Zo blijkt maar weer dat ze nogsteeds de Grand Dame van de Duitstalige schlagers is.

Bekijk Ute Freudenberg en Wilkommen bei Leben:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven