web analytics

Costa Cordalis herstelt van zijn hernia

Costa Cordalis
Wekenlang stond de schlagerzanger Costa Cordalis met pijn op het podium, maar hij liet het publiek er niets van merken. Hij zong en danste als een jonge man. Maar in werkelijkheid leed hij pijn door een hernia.

Maar het belangrijkste bericht is dat Costa Cordalis nu aan de betere hand is. Op zijn facebook heeft hij gezet dat het met hem een stuk beter gaat. De 68-jarige zanger wilde zijn fans niet teleurstellen en stond wekenlang met zijn hernia op het podium.

Momenteel laat de geboren Griek zich in een kliniek behandelen. Hij ondergaat zo’n acht oefeningen per dag. Costa Cordalis wilde koste wat het kost een operatie voorkomen. Vooral omdat hij weer grootse muzikale plannen heeft. Op 17 november presenteert hij bij Carmen Nebel zijn nieuwe nummer “Wir tanzen Sirtaki

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven