web analytics

Melanie van Oesch’s die Dritten haar relatie is voorbij

Oesch's die Dritten

Ze heeft het een tijdje stil weten te houden, maar nu is het toch naar buiten gekomen. De 24-jarige Melanie Oesch is sinds een aantal maanden single. De jodelaarster van Oesch’s die Dritten en haar vriend Othmar Buob (31 jaar) zagen geen gemeenschappelijke toekomst meer met elkaar.

Tegen een weekblad zegt ze:”Ja, we zijn eerder dit jaar uit elkaar gegaan. We zijn uit elkaar gegroeid, meer valt er niet over te zeggen.” Een andere man is er niet in het spel. Ze hadden al vijf jaar een relatie en woonde samen in Schwarzenegg  in het kanton Bern. Ze woonde al drie jaar samen in een zogenaamd Drie-Generatie-Huis samen waarbij ze met haar ouders en grootouders woonde.

In een eerder interview gaf Melanie Oesch aan dat ze blij was dat ze Othmar heeft leren kennen voordat het grote succes met Oesch’s die Dritten kwam. Zo konden ze er samen in meegroeien. Ook werd er vorig jaar nog gesproken over trouwen en over kinderen krijgen, maar zo ver heeft de relatie niet mogen komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven