web analytics

Uwe Busse en Die Zeit der Schmetterlinge

Uwe Busse

De zanger Uwe Busse komt alweer met de vijfde single van het album “Schlaflos“. De keus is gevallen op het nummer Die Zeit der Schmetterlinge. Met dit nummer blijkt maar weer waarom hij bij de meest succesvolste schrijvers van schlagers hoort.

Met de diepgaande ballade “Die Zeit der Schmetterlinge” bewijst Uwe Busse dat hij met zijn teksten filosofische thema’s weet aan te snijden. In het nummer brengt hij over dat we in het hier en nu moeten genieten. De titel is een metafoor voor de schoonheid van het leven en de liefde, die in hun eindigheid snel aan ons voorbij snelt. Muzikaal gezien is het een rustig nummer met een mooie melodie.

Uwe Busse laat met deze ballade zijn gevoelige en attente gezicht zien. Met Die Zeit der Schmetterlinge heeft hij een tijdloze ballade gemaakt die perfect is voor de nazomer en de herfst.

Beluister hier Uwe Busse en Die Zeit der Schmetterlinge:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven