web analytics

Christian Lais en Ute Freudenberg hebben Gouden plaat

Christian Lais en Ute Freudenberg

Christian Lais en Ute Freudenberg hebben meer dan 100.000 exemplaren verkocht van hun gezamelijke album Ungeteilt en hebben daarom een gouden plaat gekregen.

Tijdens een tuinfeest van producent David Brandes hebben de twee hun gouden plaat gekregen. Hun samenwerking is ook totstand gekomen bij deze producent waarbij Christian Lais en Ute Freudenberg hun eerste duet “Auf den Dächern von Berlin” hebben opgenomen. Dat nummer stond negen weken in de hitlijsten en zo kwamen ze op het idee om een heel album op te nemen. Het album Ungeteilt kwam binnen op nummer 14 en is daarmee het grootste succes in de carrière van Christian Lais.

Komend najaar gaat Ute Freudenberg op tour, en omdat ze veertig jaar op de bühne staat heet deze tour dan ook “40 Jahre Ute Freudenberg“. Ook Christian Lais doet mee aan deze tour, want na het grote succes van hun album worden er ook verschillende duetten gezongen tijdens de tour.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven