web analytics

Santiano heeft platina voor debuutalbum

Santiano
Afgelopen week heeft de band Santiano een platina plaat gekregen voor hun album Bis ans Ende der Welt. Dat betekend dat er maarliefst 200.000 exemplaren zijn verkocht van het debuutalbum van de band.

De prijs werd uitgereikt door hun platenmaatschappijen KOCH en Starwatch Entertainment tijdens de Berlijnse Music Week. Ook deze week staat het album Bis ans Ende der Welt nog goed in de hitlijsten. In Duitsland staat het op de 17e plaats, met als hoogste klassering de nummer 1 positie. Ook in Zwitserland staat het album in de hitlijst, op plek 43, met als hoogste klassering plek 15. In Oostenrijk staat het album niet meer in de hitlijst, maar heeft het wel de 25ste plek behaald.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven