web analytics

Semino Rossi en Dieter Bohlen werken aan nieuw album

Semino Rossi

Nadat een paar dagen geleden is bekend geworden dat de samenwerking tussen Andrea Berg en producent Dieter Bohlen stopt is er nu bekend geworden dat de hitproducent nu de productie op zich neemt van het nieuwe album van Semino Rossi.

Dieter Bohlen werd al van meerdere kanten gevraagt of hij geen interesse heeft om Semino Rossi te produceren. Ze hebben elkaar daarom ontmoet in Hamburg en waren allebei er van overtuigt dat er goede samenwerking tot stand zou kunnen komen. Dieter vind ook dat Semino Rossi een groot potentieel heeft. Het gaat bij Dieter Bohlen vooral om het gevoel en de stem en dat heeft Semino allebei. Zijn Zuid-Amerikaanse hart zit in elke noot die hij zingt. Er is niemand met zo’n stem.

Ook Semino Rossi is gelukkig dat hij kan samenwerken met Dieter Bohlen. Hij noemt hem zelfs de allerbeste producent van Duitsland. Semino Rossi wil een nieuwe weg inslaan en weet zeker dat hij nu Dieter Bohlen aan zijn zijde heeft dat hij de juiste keus maakt. Hij is gelukkig dat ze elkaar voor het volgende album gevonden hebben.

Het album komt in het voorjaar van 2013 en ook Semino Rossi is nieuwsgierig wat deze samenwerking als resultaat zal hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven