web analytics

Olaf Berger heeft een tumor

Olaf Berger
Een paar dagen geleden merkte de 48-jarige Olaf Berger dat hij een zwelling bij zijn oor had. Hij ging naar de dokter die hem meteen doorverwees naar het ziekenhuis. Daar onderging hij een MRI-scan en daar bleek dat er een tumor van 13 milimeter in zijn oorspeekselklier zit.

Toen kwam de vraag of er zo snel mogelijk een afspraak moet worden gemaakt om het eruit te snijden of afwachten en de tumor verder observeren. Maar dat laatste wilde schlagerster Olaf Berger niet, zeker niet met een tournee voor de deur dat in zijn geboortestad Dresden begint.

Maandag 18 september gaat Olaf Berger het ziekenhuis in om onder het mes te gaan en zoals het er uit ziet moet hij daarna een week blijven. Hij heeft er een goed gevoel over, in 80 tot 90 procent van de gevallen is de tumor goedaardig. Aan de operatie zit ook nog een risico, want de gezichtszenuwen liggen daar vlakbij.

Het plan is nogsteeds dat Olaf Berger op 6 oktober met zijn tournee begint in Dresden. Laten we hopen dat alles volgens plan kan verlopen.

1 gedachte over “Olaf Berger heeft een tumor”

  1. Heel veel geluk en succes gewenst Olaf 18september.
    Hopelijk verloopt de operatie goed,maar daar ga ik van uit,
    net als jij hé Olaf.
    Ik zal duimen voor jou..
    gruse aus der Niederlanden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven