web analytics

Maite Kelly stopt als jurylid Let’s Dance

Maite Kelly

Maite Kelly heeft via haar facebook-pagina bekend gemaakt dat ze bij het volgende seizoen van het dansprogramma Let’s Dance niet in de jury zal zitten. De reden: Het beoordelen van anderen ligt haar niet.

In 2011 wist ze de dansshow te winnen en het seizoen daarop nam ze plaats in de jury. Nu blijkt dat het maar voor één seizoen was. Op haar facebook schrijft ze dat ze nu bezig is met de planning van het volgende jaar en dat ze nu al laat weten niet meer in de Let’s Dance-jury plaats te nemen. “Ik was en ben een mens die graag op gelijke hoogte met andere mensen staat. Ik heb gemerkt dat het oordelen over anderen mij lastig ligt.”

Het is een beslissing die niemand eigenlijk aan zag komen, maar misschien heeft de zangeres zich ook de kritiek aangetrokken die op internet stond. Want elke aflevering was er kritiek van kijkers op de jurering van Maite Kelly.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven