web analytics

Udo Jürgens heeft zijn droomvilla gevonden

Udo Jürgens De 77-jarige Udo Jürgens heeft er lang naar moeten zoeken, maar hij heeft eindelijk zijn droomhuis gevonden. Hij heeft namelijk een grote villa met uitzicht op een meer gekocht in het Zwitserse Meilen.

Udo Jürgens zegt dat het uitzicht op het Zürichmeer fenomenaal is en dat met de koop van deze villa een levensdroom in vervulling is gegaan. Maar voordat hij er echt in kan wonen moet er eerst worden verbouwd. In de tweede kelder komt een binnenzwembad en wordt er in de villa een lift geplaatst. Naar alle waarschijnlijkheid neemt de verbouwing een jaar op zich. Voor het zwembad is gekozen omdat hij in zijn huidige huis ook een zwembad heeft en dagelijks een paar baantjes trekt.

In de jaren 70 bewoonde Udo Jürgens een penthouse aan de Bellevue-Platz in Zürich. In de jaren 90 woonde hij in een villa in Zumikon, maar daar had hij geen uitzicht op zee. Dat is de grote reden dat hij Zumikon gaat inruilen voor Meilen. Hij zegt:”De Zürichsee doet me erg denken aan Kärnten in Oostenrijk, mijn geboorteregio.” De Oostenrijker heeft sinds 2007 ook de Zwitserse nationaliteit.

image

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven