web analytics

Florian Silbereisen laat tattoo zien op Mallorca

Florian Silbereisen Helene Fischer en Florian Silbereisen zijn op dit moment heerlijk vakantie aan het vieren op Mallorca, waar die twee een huis hebben. Ze zijn nu aan het bijkomen van het afgelopen jaar en kunnen zich opladen voor de komende tijd, waarin ze het allebei ook weer enorm druk hebben.

Op 13 oktober begint Florian Silbereisen weer met een uitzending van het Herbstfest vanuit Riesa en in september begint Helene Fischer alweer met haar tour met veertig optredens. De keuze voor Mallorca, wat maar twee uur vliegen is vanuit Duitsland, is niet heel toevallig gekozen. Het is namelijk het lievelingseiland van Florian Silbereisen, hij kan zich daar helemaal ontspannen. Uitslapen, laat ontbijten en duiken zijn de favoriete bezigheden.

Ook is er nog een kans dat het liefdespaar hun verjaardag op het eiland gaat vieren. Florian  Silbereisen wordt op 4 augustus 31 jaar en een dag later wordt Helene Fischer 28 jaar. Naar verluid wordt het geen groot feest, maar vieren ze het besloten en zullen ze een romantisch plekje op het eiland gaan opzoeken.

Tijdens de vakantie heeft Florian Silbereisen voor het eerst zijn tattoeage laten zien. Al twee jaar heeft hij een tattoo op zijn linker bovenarm, maar dat is nog niet in de publiciteit geweest. Maar nu zijn er foto’s verschenen en wat blijkt, hij heeft het gezicht van Helene Fischer op zijn arm staan.

Vrienden hebben verteld dat hij Helene in bed heeft verrast met het resultaat en dat zij gefascineerd was door deze tattoo. Op het strand van Mallorca heeft hij het nu iedereen laten zien die het zou willen, dus Florian Silbereisen is trots op het resultaat.

image

Florian Silbereisen en zijn Helene-tattoo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven