web analytics

G.G. Anderson had last van depressie

GG Anderson
Al meer dan 40 jaar heeft G.G. Anderson succes, natuurlijk als zanger maar ook als componist en producent.Gerd Günther Grabowski, wat de echte naam van G.G. Anderson is, moet in zijn privéleven toch de nodige tegenslagen verwerken. Zo had hij een creatieve crisis in zijn beroep doordat zijn zoon Philipp, die autisme heeft, veel energie kost.

Van de van oorsprong electriciën was de muziek altijd meer dan zijn beroep. Je zou kunnen zeggen dat G.G. Anderson van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Maar van zijn creatieve crisis had hij maandenlang last. Als hij even ging zitten om een goed lied te schrijven werd daarna zijn stemming beter. Naar eigen zeggen had hij een burn-out, maar ook had hij te maken met een depressie. Ondanks dat heeft hij geen professionele hulp gezocht.

Op dit moment heeft hij zich weer bij elkaar geraapt en gaat het weer helemaal goed met G.G. Anderson. Kracht haalt hij in het bijzonder uit zijn huwelijk met Monika. Dit jaar zijn ze 25 jaar getrouwd en doen ze un bruiloft nog eens dunnetjes over. Ze zijn al 37 jaar samen, dat hun relatie zo goed is kan uit het feeit komen dat hij het kunstje van zijn ouders heeft afgekeken, want die waren ruim 60 jaar getrouwd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven