web analytics

Die Amigos en Bis ans Ende Zeit

Die Amigos

Liedjes moeten gehoord worden en met het leven vervuld zijn. Die Amigos luisteren naar verhalen en maken daar nummer van. De broers hebben het hele aar door gesprekken met fans en vrienden rond het concert en weten die verhalen om te zetten in liefdevolle woorden en melodieën.

De huidige single “Mit dir bis ans Ende der Zeit” kondigt het nieuwe album van Die Amigos aan, “Bis ans Ende Zeit” wat op vrijdag 3 augustus verschijnt. De broers hebben sinds jaren een grote groep fans. Dat blijkt ook uit de onderscheidingen die ze hebben gekregen, zoals de Krone der Volksmusik in 2009, 2010 en 2012. Hun albums worden met gemak meervoudig goud en platina en vanaf 2007 waren ze genomineerd voor een ECHO.

Voor het album hebben Bernd en Karl-Heinz zestien topnummers afgeleverd, gecomponeerd en geproduceerd door Hans Jöchler en Michael Dorth. Die Amigos staan duizend procent achter deze nummers. Komend najaar gaan ze op tournee en daar zullen ze natuurlijk ook deze nieuwe nummers spelen.

Beluister hier Mit dir bis ans Ende der Zeit van Die Amigos:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven