web analytics

De nasleep van de breuk Francine Jordi en Florian Ast

Francine Jordi Nadat de breuk tussen Francine Jordi en Florian Ast bekend is geworden is er in de media een hoop geschreven over deze breuk. Tijd om alles eens op een rijtje te zetten.

Er is bekend geworden met wie Florian Ast een affaire had in de Verenigde Staten. Het zou de 28-jarige Sol Romero zijn, die model, actrice en sindskort ook zangeres is. Ze is getrouwt met Martin Campbell, een regisseur van ondere andere twee James Bond-films. Florian zou het album van Sol produceren en is in die periode verliefd op haar geworden. Volgens de ingewijden is Sol al bij haar man weg en is het mogelijk dat ze met Florian in Zwitserland zou gaan wonen.

Ook is bekend dat Francine Jordi haar overspelige partner ‘s nachts uit huis heeft gezet. Een dag na zijn verjaardag maakte zij hem wakker en heeft ze gezegt dat ze zijn smsjes heeft gelezen. Zonder hem naar een verklaring te vragen heeft ze hem op straat gezet. Florian Ast heeft hierna eerst in zijn auto geslapen en daarna in zijn studio. Na de scheiding had hij gehoopt de breuk bekend te maken via een gezamelijk persbericht, maar Francine Jordi heeft zonder hem in te lichten zelf de scheiding bekend gemaakt. Hij vraagt zich af of de liefde wel echt was nu hij door haar zo aan de schandpaal wordt genagelt.

In het Zwitserse blad Schweizer Illustrierte laat ook Sol Romero van zich horen, door middel van een interview. Ze zegt dat ze niet kan zeggen of ze de reden van de breuk is. Ze hebben samengewerkt aan haar album en al vijf nummers geschreven. Ze vind Florian Ast een goede artiest met veel talent. Op de vraag of ze een affaire met hem heeft geeft ze geen antwoord. Wel zegt ze dat ze met hem smst, wat logisch is want hij is haar producent. Ook wordt er gevraagt wat er in haar felicitatie-sms staat, maar zij zegt dat het iets onschuldigs was. Toch was dat de reden voor Francine Jordi om hem de deur te wijzen. Sol Romero zegt daarover dat wanneer een relatie op zijn einde loopt het altijd verdrietig is, maar het was een scheiding tussen Francine en Florian.

Ook blijkt dat ze geen contact heeft gehad met Francine Jordi, maar dat Francine en de moeder van Sol elkaar wel via e-mail hebben gesproken. Ook vind ze Francine heel talentvol en dat ze een mooie stem heeft. Ze wenst haar een goede carrière toe en verder het beste. Ze heeft van de scheiding gehoord via de media en haar man, de regisseur Martin Campbell wil geen commentaar geven. Ook woont ze nog bij hem en heeft ze geen plannen om te vertrekken. Wel blijft ze Florian Ast zien, want hij blijft haar producent. Al komt daar de komende tijd niets van, ze heeft een allergie en is daardoor haar stem kwijt.

Een bekende van Francine Jordi heeft verteld dat Francine geen persoon is die een relatie van een jaar verbreekt voor een nietszeggende sms. Er blijken veel meer smsjes gestuurd te zijn tussen Florian Ast en Sol Romero en die waren vrij duidelijk. Francine was erg teleurgesteld.

Tijdens het eerste optreden van Florian Ast na het bekendmaken van de breuk heeft hij iets over de scheiding gezegt, Als een vrouw in het publiek een foto met haar telefoon wil maken pakt hij de telefoon uit haar handen en wil hij een sms-voorlezen. Dan zegt hij “Oh nee, je mag geen smsjes lezen op een telefoon die niet van jezelf is”. Bij het eerste optreden van Francine Jordi heeft ze alleen gezegt dat ze een moeilijke tijd achter de rug heeft en verder heeft ze haar liedjes gezongen. Tot die tijd is er een radiostilte tussen die twee. Bij een optreden afgelopen zaterdag heeft ze gezegd:” Ik ben het lachen niet verleerd, ik kom hier sterker uit.”

Afgelopen week heeft Florian Ast op zijn facebook-pagina een bericht voor Francine Jordi neergezet:”Lieve Francine, dankjewel voor de mooie en bijzondere tijd die ik met jou beleefde. Jij bent een goed en beminnelijk mens. Ik heb je leren kennen en mocht een jaar lang mijn leven met je delen. Deze tijd zal ik nooit vergeten en ik hoop dat we elkaar ooit weer in de ogen kunnen aankijken. Als je me nodig hebt zal ik er voor je zijn. Ik wens je al het goede toe en ik moet zeggen dat ik jou op de bühne naast me mis.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven