web analytics

Nik P. getrouwd met zijn Gaby

Nik P
Afgelopen zaterdag, 14 juli 2012 heeft de schlagerzanger Nik P. zijn jawoord gegeven aan zijn Gaby. Dit gebeurde bij het Schloss Amberg in de Oostenrijkse plaats Feldkirch.

Het huwelijk is geheim gebleven tot het moment kwam dat de zanger op zijn facebook een bericht voor zijn fans heeft geplaatst. “Ja! Wij hebben ons zaterdag om 13:30 bij Schloss Amberg in Feldkirch elkaar het jawoord gegeven. Wij hebben onze dag met naaste familie en zonneschijn doorgebrachte en willen jullie hier hartelijk bedanken voor alle felicitaties. Alles Liebe, Nik & Gaby”.

Het stel werd in 2006 verliefd op elkaar, en nu wonen ze samen in Salzburg. Het is het derde huwelijk voor Nik P., uit zijn eerste huwelijk kreeg hij twee dochters, Stephanie (23) en Sabrina (18). Uit zijn tweede huwelijk kreeg hij een zoon Niklas (9). Voor de huwelijksreis moet nog even geduld worden opgebracht, deze week staat nog de “Schlagergiganten am See” op het programma en aankomende zaterdag nog de Open-Air “Wenn die Musi spielt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven