web analytics

Mickie Krause en Nur noch Schuhe an

Mickie KrauseMickie Krause heeft de afgelopen tijd alleen maar hits gehad, na “Zehn nackte Friseusen” maakte hij een klapper met het nummer “Schatzi schenk mir ein Foto“, wat in Nederland bekend is als Schatje, mag ik jouw foto van de Gebroeders Ko.

Tijdens het EK heeft hij het nummer “Oranje trägt nur die Müllabfuhr” gemaakt, (Oranje wordt alleen door de vuilnisman gedragen) maar voor zijn volgende single maakt hij toch weer gebruik van een nummer van de Gebroeders Ko.

Het nummer is “Nur noch Schuhe an“, wat in Nederland bekend is als “Ze had alleen maar schoenen aan“. Het nummer past naadloos aan bij zijn vorige hit en het nummer past in elk jaargetijde, van de après-ski tot aan de carnaval tot in de zomer. Het wordt dus weer feest.

Bekijk hier Mickie Krause met “Nur noch Schuhe an“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven